Unexpected Use Of The Virtual Reality

Dear reader, this is the text for Estonia, perhaps they will join the CF after reading it.

Ootamatu kasu virtuaalsest mateeriast

Tere, head lapsed, Linda ja Maarja. Lubage mul juttustada füüsikast, minu CV on teksti all. Need füüsilised asjad saab avalikustada ajakirjas vaid teie isa abiga ja osa-võtmisega. Nii et kui teile läheb minu füüsika süda sisse, paluge isa mul kõvasti aidata. Sündisin Pärnus, aastal 1975. Keskooli (nüüdseks nagu gümnaasium) lõppetasin kuld-medaliga, nimelt ülimalt edukalt. Tartu Ülikooli lõppetasin “cum laude”-ga, mis on sumuti ülimalt hästi. Tänu headele inimestele ja Jumala Plaaniga, olen autor ülimalt eliitsetes ajakirjades ja ajalehtedes: Physical Review E, European Physical Journal B, Valk, ning Õigeusu Maailm.

Nagu näete nendest nimestutest, aru pole eraldatud Teoloogiast, Teoloogia ja “Naturaalne Teoloogia” on samuti teadus. Ma tean enda jaoks, et teadus on kutse saada teada (seega Ajalugu, Kunst, Bioloogia, Filosoofia, Teoloogia on samti teaduse harud). Ma armastan omistada asjadele definitsioone, isegi kui viimased ei lange kokku Entsüklopeediadega. Näiteks, Loodus on see, mille mõõdetakse (vähemalt mõtteliselt) Standardsete Instrumentidega, ja viimased on need muutumatud asjad, mis mõõdavad Looduse. Jumal on ka muutumatu, seega on võimeline hinnata üleloomulikud asjad, nagu Armastus, Elu, Usk, UFO-d. Jumal Poeg kinkis meile aru, me ei pea sellest loobuda, meil tuleb arus (ja südas) kasvada, nagu kasvab rooside põõs sooja Päike kiirte all.

Virtuaalne reaalsus on ettekujutis asjadest, millele saavad aidata moodsad tehnoloogiad.
9d2a2c7a-d761-4d69-8360-5095e517fd9e.jpg

Meie lapsepõlve unistused, meie ime-kaunid unenägusid on virtuaalne reaalsus. Virtuaalne reaalsus on reaalne. Reaalsus see on asjad ja mõisted, mis eksisteerivad. Asi eksisteerib, kui tema pärimisolu saab jälgida kuni Jumalani. Asi eksisteerib, kui ta on Jamalalt õnnistatud:

Lapsed, viimastel ajadel, millal Jeesus on tulemast, teadlased, kes uurivad väikeste osakeste käitumist (Kvant-füüsikud) on pantud mittu eksperimente, mis nagu oleksid kinnitatud, et reaalsus ei eksisteeri. See on Nihilismi meeletu rünnak tervele mõistusele, kuna Piibel teab, et Jumal on Looja. Kuid kui reaalsuse näiv “mitte olemasolu” on tõepoolest reaalne, siis ka see on reaalsus. Tõesti, teadlased kinnitavad vaid nn. “Kopenhaageni Interpretatsiooni” paika pidamist, mitte aga eba-reaalsust. Seepoolest, et reaalsus osutus imeliseks, ei tähenda, et viimast pole:

Ingel Lucifer kaotas reaalsuse, kuna muutus Jumala vastaseks, kuna muutus satanaks. Kurjus ei pärine Jumalalt, kurjus on ebareaalne, kurjus on skisofreenia, kurjus on vaid probleem ja põrgu on selle lahenduseks. Jumalalt pärineb headus, Jumalalt pärinevad Kaitse Inglid:

Tuleb arvata, et Kvant-füüsikas väikesed osakesed läbivad suured vahemaad läbi lühendid: aegruumi tunnelid, “ussiaugud” ehk “portaalid”. Teadlased arvavad, et neid saaks ehitada vaid negatiivse massiga ainest, nn. avastamata “eksootilisest” ainest, mis rikkub Füüsika tingimused. Kuid, Jumal võiks neid portaale avada kasutades “virtuaalset” ainet.

Millest algas Loodus ja Universum? Jumala plaanist. Viimane on Universumi alg-struktuur, alg-sätte: kuhu panna Päiket? Kuhu panna Maat? Milline kiirus neile anda? Tuleb kujutada ette, kuidas see kõik töötama hakkab. See on Virtuaalne Plaan.

Lõpmatu minevik on võimatu, sest aeg on loomulik mõiste („aeg on see, mille mõõdab kell“ - ütles Albert Einstein) ja mõõdetud lõpmatu aeg ei saa olla isegi printsipiaalselt („mõtteliselt“). Samuti on võimatu mõõta lõpmatu kaugus (seega Universum on suletud nagu sfäär - „the Friedman closed Universe model“) ning ei saa mõõta lõpmatu tuleviku (ees on Kohtu Päev, valmistuge):
Seega aeg kuni umbes 7000 BC on virtuaalne (virtuaalne ajalugu on olnud Jumala plaanis). Algusel valgus tähelt (ütleme, 20 0000 valgus-aastat kaugusel) oli virtuaalne. Ta lendas virtuaalse footonitena, kuid umbes 7000 valgusaasta kaugusel ta on muutunud tegelikuks valguseks. Virtuaalne valgus? Isegi nüüd näeme virtuaalset mateeriat, see on teadlastele peavalu valmistavad „tume aine“ ja „tume energia“.

Kui võiks luua elujõuline Universum umbes 7000 aastat tagasi (punkt „Suur Pauk“ ei ole jätkusuutlik, sest selle suurus on absoluutse täpsusega null), siis Maa ei satu päike ja muud mured ei juhtu. Jumal lõi Paradiisi esimese pere jaoks!
Loodusseaduse valemid kehtivad ka aja ("aja-muutuja t") eelnevatel väärtustel, nimelt puht matemaatiliselt lahendused saab jätkata virtuaalse minevikku. Seetõttu tunduks, nagu Universum oleks seal ka palju rohkem kui 7000 aastat tagasi. Seda näevad teleskoobid. See on - virtuaalne maailm (ja ka tuntud nähtus nimega „tumeaine“ on virtuaalne aine, sest see ei mõju tegeliku ainega koos). Looja ei ole valetaja, kõik on pinnal ja ilmne. Nihilism on sataniline sõda vastu ilmset ja Absoluutset Tõtt.

Virtualne aine ei mõju tegeliku ainega läbi otsese puudutuse. Virtualne aine (TumeAine) avaldab survet ruumile, mis omakorda mõjutab tegeliku ainet.
Võibolla inglid on valmistatud virtuaalsest mateeriast. Inglid puudutavad inimesi läbi vabatahet:

Blog entry information

Author
joinfree
Read time
3 min read
Views
750
Last update

More entries in General

More entries from joinfree

Share this entry