• Starting today August 7th, 2024, in order to post in the Married Couples, Courting Couples, or Singles forums, you will not be allowed to post if you have your Marital status designated as private. Announcements will be made in the respective forums as well but please note that if yours is currently listed as Private, you will need to submit a ticket in the Support Area to have yours changed.

Original Hebrew?

yonah_mishael

הֱיֵה קודם כל בן אדם
Jun 14, 2009
5,370
1,325
Tel Aviv, Israel
Visit site
✟34,673.00
Faith
Judaism
Marital Status
Single
Politics
US-Democrat
אגב, מה הרקע שלך? איך אתה יודע על נצרות בארץ ובדיוק לאן נלך בטיול שלנו? האם נספיק לחזור לאזור רחובות לפני כניסת שבת?
ציפיתי שתגיב להערה שלי על המצעד בתל אביב. :cool:

אם אתה יודע לאן אנחנו הולכים ושאף אחד לא יגנוב ממני או יהרוג אותי, הכל סבבה. חחח

Upvote 0

Empt

Junior Member
Jul 18, 2008
49
2
✟22,677.00
Faith
Catholic
Marital Status
Single
כמו כן אני לא יודע אם אני אסגור בבסיס אז אני אודיע לך פה בפורומים בהודעה פרטית שבוע לפניי בערך

Upvote 0

yonah_mishael

הֱיֵה קודם כל בן אדם
Jun 14, 2009
5,370
1,325
Tel Aviv, Israel
Visit site
✟34,673.00
Faith
Judaism
Marital Status
Single
Politics
US-Democrat
מצוין. דבר איתי בהמשך. כבר מאוחר וכדאי לשנינו ללכת לישון. שתיים וחצי - ואני עובד מחר. מזל שלא בבוקר!! ׳

Upvote 0

Empt

Junior Member
Jul 18, 2008
49
2
✟22,677.00
Faith
Catholic
Marital Status
Single
אגב, מה הרקע שלך? איך אתה יודע על נצרות בארץ ובדיוק לאן נלך בטיול שלנו? האם נספיק לחזור לאזור רחובות לפני כניסת שבת?
ציפיתי שתגיב להערה שלי על המצעד בתל אביב. :cool:

אם אתה יודע לאן אנחנו הולכים ושאף אחד לא יגנוב ממני או יהרוג אותי, הכל סבבה. חחח
הרקע שלי או של המשפחה? שלי..אני אתאיסט פשוט אוהב את חקר הדתות המונוטאיסטיות.
איסלאם,נצרות,יהדות וגם קצת דתות מזרחיות.
לא מאמין אבל אוהב ללמוד כל מה שאפשר.
אני לא יודע אם נספיק לחזור,בגלל זה עדיף יום חמישי או שישי מוקדם.
המצעד? אין לי שום דבר נגד יחסים חד מיניים.
ואל תדאג אף אחד לא יגע בנו.
ואני לא הולך לישון...אני נשאר ער כל הלילה

• Like
Reactions: yonah_mishael
Upvote 0

yonah_mishael

הֱיֵה קודם כל בן אדם
Jun 14, 2009
5,370
1,325
Tel Aviv, Israel
Visit site
✟34,673.00
Faith
Judaism
Marital Status
Single
Politics
US-Democrat
הרקע שלי או של המשפחה? שלי..אני אתאיסט פשוט אוהב את חקר הדתות המונוטאיסטיות.
איסלאם,נצרות,יהדות וגם קצת דתות מזרחיות.
לא מאמין אבל אוהב ללמוד כל מה שאפשר.
אני לא יודע אם נספיק לחזור,בגלל זה עדיף יום חמישי או שישי מוקדם.
המצעד? אין לי שום דבר נגד יחסים חד מיניים.
ואל תדאג אף אחד לא יגע בנו.
ואני לא הולך לישון...אני נשאר ער כל הלילה

כל פרט שכתבת סבבה בעיניי. גם לי יש את הסקרנות הזו לדעת מה יש לכל הדתות האלו - הסיבות לכל דבר שמאמינים ואיך התפתחו הדתות בהיסטוריה וכולי. בשבילי הכי נוח לנסוע מוקדם בשישי ולחזור הביתה לתפילות שבת.
אני חייב להגיד שבאמת לא ציפיתי להכיר מישהו כל כך טוב לב בפורום הזה. שמחתי להכיר אותך ונראה לי שהטיול הזה יהיה מאוד כיפי. אני בן 30, אז אם אני קצת משעמם לך, אני מתנצל מראש. זה בא עם הגיל. ׳
LOL

Upvote 0

Empt

Junior Member
Jul 18, 2008
49
2
✟22,677.00
Faith
Catholic
Marital Status
Single
כל פרט שכתבת סבבה בעיניי. גם לי יש את הסקרנות הזו לדעת מה יש לכל הדתות האלו - הסיבות לכל דבר שמאמינים ואיך התפתחו הדתות בהיסטוריה וכולי. בשבילי הכי נוח לנסוע מוקדם בשישי ולחזור הביתה לתפילות שבת.
אני חייב להגיד שבאמת לא ציפיתי להכיר מישהו כל כך טוב לב בפורום הזה. שמחתי להכיר אותך ונראה לי שהטיול הזה יהיה מאוד כיפי. אני בן 30, אז אם אני קצת משעמם לך, אני מתנצל מראש. זה בא עם הגיל. ׳
LOL
שטויות,אני לא רחוק ממך בגיל.
בשמחה,כנ"ל אני בנוגע לחקר.
חשבתי על ביקורים בכנסיות קטוליות/אורתודוקסית ולדבר עם הכמרים וכדומה.
לא נראה לי שנמצא אימאם שיהיה מוכן לדבר איתנו או מנזר פתוח למבקרים אבל לך תדע..

Upvote 0

yonah_mishael

הֱיֵה קודם כל בן אדם
Jun 14, 2009
5,370
1,325
Tel Aviv, Israel
Visit site
✟34,673.00
Faith
Judaism
Marital Status
Single
Politics
US-Democrat
הייתי כמה פעמים בכנסיות קטוליות בארה"ב. יש הבדל בין הקטולים בארץ לבינם באמריקה? הכנסיות יהיו פתוחות גם ביום שישי? אולי כדאי ללכת ביום ראשון. אתה לפעמים זמין בימי א'? אם כן, אולי עדיף. מעולם לא הייתי במסגד. הם מקבלים גם יהודים שרוצים לדעת יותר על דעתם ללא התחייבות או קשר? ׳
شكرًا

• Like
Reactions: Empt
Upvote 0

Empt

Junior Member
Jul 18, 2008
49
2
✟22,677.00
Faith
Catholic
Marital Status
Single
הייתי כמה פעמים בכנסיות קטוליות בארה"ב. יש הבדל בין הקטולים בארץ לבינם באמריקה? הכנסיות יהיו פתוחות גם ביום שישי? אולי כדאי ללכת ביום ראשון. אתה לפעמים זמין בימי א'? אם כן, אולי עדיף. מעולם לא הייתי במסגד. הם מקבלים גם יהודים שרוצים לדעת יותר על דעתם ללא התחייבות או קשר? ׳
شكرًا
אני לא יודע אם זה שונה,בגלל זה אני רוצה ללכת ולבדוק,אני מאמין שכן,אמורות להיות פתוחות ביום שישי..יום ראשון אני לא זמין.
בנוגע למסגד אני לא יודע,צריך לנסות.

Upvote 0