• Starting today August 7th, 2024, in order to post in the Married Couples, Courting Couples, or Singles forums, you will not be allowed to post if you have your Marital status designated as private. Announcements will be made in the respective forums as well but please note that if yours is currently listed as Private, you will need to submit a ticket in the Support Area to have yours changed.

yonah_mishael

הֱיֵה קודם כל בן אדם
Jun 14, 2009
5,370
1,325
Tel Aviv, Israel
Visit site
✟34,673.00
Faith
Judaism
Marital Status
Single
Politics
US-Democrat
Would you do us the favor of letting us know just where you learned Hebrew? You're resting your "translations" on your own authority. I'd be interested in knowing just what your background is, since you think you can correct all of the translations of the Bible that we have in English.

yonah_mishael

הֱיֵה קודם כל בן אדם
Jun 14, 2009
5,370
1,325
Tel Aviv, Israel
Visit site
✟34,673.00
Faith
Judaism
Marital Status
Single
Politics
US-Democrat
במידה ואתה רוצה לדעת מאין העברית שלי... אני למדתי עברית מקראית (תנ"כית) שנתיים במכללה נוצרית. אחר כך, המשכתי ללמוד מתוך ספרי לימוד על לשון ולמדתי עברית מדוברת (מודרנית) על מנת לפתח את היכולת שלי לדבר ולהבין דיבור בארץ ישראל. עברתי לגור פה (בישראל) איפה שלקחתי שני קורסים בעברית באולפן. מאז התחלתי לעבוד עם ישראלים ולדבר עברית ביום-יום. היום אני עובד בחבתר אל-על ומדבר עברית כל הזמן ובאופן שוטף. עכשיו, תגיד לי מאיפה רכשת את העברית שלך ובאיזו רמה היית מציין את ההבנה שלך ואת הדיבור שלך. תודה רבה​

Upvote 0

Charbel7

Well-Known Member
Jul 25, 2013
1,185
305
✟2,359.00
Faith
Atheist
Marital Status
Private
איפה למדתי את העברית שלי? בבית ספר איפה עוד אני יכול ללמוד אותה..

Upvote 0

yonah_mishael

הֱיֵה קודם כל בן אדם
Jun 14, 2009
5,370
1,325
Tel Aviv, Israel
Visit site
✟34,673.00
Faith
Judaism
Marital Status
Single
Politics
US-Democrat
איפה למדתי את העברית שלי? בבית ספר איפה עוד אני יכול ללמוד אותה..

לא התכוונתי לשאול אותך אלא את "יושוע" שהופיע בפורום זה והתחיל לכתוב על דברים שהוא לא יכול לדעת באמת בגלל שהוא לא יודע עברית.

Upvote 0

Charbel7

Well-Known Member
Jul 25, 2013
1,185
305
✟2,359.00
Faith
Atheist
Marital Status
Private
לא התכוונתי לשאול אותך אלא את "יושוע" שהופיע בפורום זה והתחיל לכתוב על דברים שהוא לא יכול לדעת באמת בגלל שהוא לא יודע עברית.

לא הבנתי אותך, עזוב שכח... לא הבנתי בכלל מה הקטע של הפוסט הזה ו מה אתה קשור לפורום של נוצרים כשאתה יהודי..

Upvote 0